Bekkenløsning

En enkel løsning på bekkensmerter

 

Bekkenløsning
Graviditeten byr på en fantastisk mosaikk av tanker og følelser, opplevelser og forventninger for deg som kommende mor; ditt barn som vokser og rører på seg der inne, fødselsterminen som stadig nærmer seg og det nye livet du holder på å skape og få ansvar for. De ni månedene kan være en vidunderlig tid – men for mange kvinner er de også en smertefull tid.
 
Bekkenlåsning
Alle gravide får bekkenløsning. Under svangerskapet utvider bekkenet seg og forbereder seg til å føde et barn. Kroppens reaksjon på en slik indre forandring er riktignok svært ulik. Noen kvinner er så heldig å slippe unna de fleste bekkensmerter. Men andre igjen sliter med langvarige, sterke smerter fra tidlig i svangerskapet, plager som kan vare lenge etter fødselen. Betennelse i bekkenleddene og ledd som låser seg, såkalt bekkenlåsning, kan blant annet føre til kronisk stiv rygg, stråling ned i beina og nedsatt bevegelighet. Kjenner du på slike smerter? Ja, kanskje du kjenner at du allerede har hatt dem litt for lenge? Hvis sterke bekkensmerter ødelegger noe av det flotte ved din graviditet, skal du tillate at plagene får ødelegge gleden?
 
En oppmuntringsmelding
Mange lar dessverre dørstokkmila ødelegge for en bedre hverdag som gravid. Derfor har vi i Den Gode Rygg en oppmuntringsmelding til deg: Vi vet av lang erfaring at en kiropraktor raskt kan gjøre underverker med dine bekkensmerter. Med enkel og smertefri behandling får mange en umiddelbar positiv effekt. Og jo tidligere de kommer, jo bedre behandlingsopplegg klarer våre kiropraktorer å gi under hele svangerskapet. Vi mener at regnestykket er enkelt: Jo bedre du som mor får det, jo bedre vil også ditt ufødte barn få det. Og når den store dagen kommer, skal det være den nyfødte du har fullt fokus på – ikke de plagene du kunne ha vært foruten. Og sluttsummen blir? At du kan se tilbake på disse ni helt spesielle månedene i ditt liv, først og fremst med glede.
 

Tarjei Aarrestad
Kiropraktor
Den Gode Rygg AS